Gratis account
3 maanden gratis

Prijzen voor accountants

Voor accountants en boekhouders zijn de eerste drie maanden alle administraties gratis. Na deze drie maanden blijft de eerste administratie gratis. Voor iedere extra administratie kies je een module met een vaste prijs per maand. Profiteer van lage staffelprijzen bij het voeren van meerdere administraties in e‑Boekhouden.be. Modules zijn los in te zetten, maar ook met elkaar te combineren.

Boekhouden

Prijs per administratie per maand.

Administraties Prijs
1e Gratis
2e t/m 25e 5,95
26e t/m 75e 2,95
76e t/m 150e 1,95
151e en hoger 0,95

Factureren

Prijs per administratie per maand.

Administraties Prijs
1e Gratis
2e t/m 25e 5,95
26e t/m 75e 3,95
76e t/m 150e 2,95
151e en hoger 1,95

Klanttoegang

Prijs per administratie per maand.

Administraties Prijs
1e t/m 25e 6,95
26e t/m 75e 5,95
76e t/m 150e 4,95
151e en hoger 1,95
  • Prijzen zijn exclusief BTW
  • Onbeperkt aantal gebruikers per BTW nummer
  • Eigen accountantsomgeving inclusief
  • Gratis helpdesk

Veelgestelde vragen

Biedt het boekhoudprogramma verschillende prijspakketten op basis van het aantal klanten of administraties dat we willen beheren? Wat zijn de prijsverschillen tussen deze pakketten?

     
Ja, de prijzen zijn gebaseerd op de modules die geactiveerd zijn in de accountantsomgeving. We hanteren een staffel per module. Daarom variëren de prijzen op basis van het aantal geactiveerde modules in de administratie.

Worden er kortingen aangeboden voor accountants, boekhouders en administratiekantoren, bijvoorbeeld gebaseerd op het aantal klanten dat we ondersteunen?

     
Ja, de prijzen via de accountant zijn doorgaans goedkoper dan wanneer de ondernemer zelf een abonnement afsluit. Bovendien werken we met staffelprijzen. Dit betekent dat de kosten per module afnemen naarmate het aantal administraties toeneemt. Met andere woorden, als je meer administraties toevoegt, worden de kosten per module voordeliger.

Kan het boekhoudprogramma integreren met andere software die we gebruiken, zoals aangiftesoftware, salarisadministratiesystemen of CRM-systemen?

     
Nee, dat is momenteel nog niet mogelijk.

Biedt het boekhoudprogramma de mogelijkheid om efficiënt samen te werken met onze klanten, zoals het delen van gegevens, het verlenen van toegangsrechten of het genereren van rapporten voor specifieke periodes?

     
Ja, bij e‑Boekhouden.be is het mogelijk om per administratie aan te geven of een klant toegang mag hebben tot de administratie. Je kan specifieke gebruikersrechten toewijzen op basis van de afspraken die je met de klant hebt gemaakt.

Biedt het boekhoudprogramma de mogelijkheid om meerdere administraties te beheren voor verschillende klanten binnen één account?

     
Ja, de accountantsomgeving is speciaal ontworpen voor accountants en boekhouders die de administratie van ondernemers beheren. Vanuit één centrale omgeving heb je toegang tot al je administraties. Dit bespaart tijd en moeite, aangezien je niet telkens hoeft in te loggen of aparte programma's moet openen voor elke administratie. Met de accountantsomgeving heb je alles handig bij elkaar en kun je efficiënt werken met de verschillende administraties van je klanten.

Is het mogelijk dat het boekhoudprogramma automatisch financiële rapporten zoals jaarrekeningen, balansen, winst- en verliesrekeningen en kasstroomoverzichten genereert? Kunnen deze rapporten aangepast worden en voldoen ze aan de wettelijke vereisten?

     
Ja, er zijn verschillende rapportagemogelijkheden die je kunt exporteren naar Excel. Binnen dat Excelbestand kan je ze aanpassen naar jouw eigen voorkeur.

Hoe zit het met de beveiliging van het boekhoudprogramma en op welke manier worden de gegevens van onze klanten beschermd?

     
e‑Boekhouden.be hecht veel belang aan de beveiliging van (financiële) gegevens. Jouw administratie is beveiligd en beschermd tegen allerlei problemen met zowel de hardware als de software. Bovendien maken we elke 24 uur een volledige back-up die op verschillende plaatsen in Nederland wordt bewaard. Om de 10 minuten wordt er ook een tussenliggende back-up gemaakt. Je hoeft hier dus zelf niet meer aan te denken.
Schuine lijn
 

"Door de jaren heen heeft e‑Boekhouden.be zich als betrouwbaar en volwaardig boekhoudpakket bewezen."

TAFKA Advies & Administratie
Henk Kwant - TAFKA Advies & Administratie Gebruiker van e‑Boekhouden.be sinds 2006
TAFKA
Schuine lijnen

Wat vinden anderen?

   

Betaalbaar boekhouden

         

Prima boekhoudpakket voor een faire prijs. Goed te gebruiken zonder kennis van boekhouden.

Ton Uiterwaal

Super update

         

Er wordt steeds meer verbeterd. Fijn boekhoudpakket!

Patricia Christiaanse

Snel en overzichtelijk

         

Heel toegankelijk en begrijpelijk programma met heel veel duidelijke uitleg

Marieke Roodenburg

Heb je nog meer vragen?

Stel je vraag aan Sanne en haar collega's. Ze staan je graag te woord.

Contact

Probeer nú gratis uit!

Wil jij ook boekhouden en factureren op een manier die jij begrijpt? Ervaar zelf het gemak van ons boekhoudprogramma en probeer e‑Boekhouden.be gratis en vrijblijvend uit.

Gratis account
3 maanden gratis