Gratis account
3 maanden gratis
Sluiten

Laat jouw klanten werken met e‑Boekhouden.be! Daar geniet jij ook van mee!

  • Meer dan 7000 accountants & boekhouders gingen je voor
  • Werk eenvoudig online samen met je klant
  • Kwartaal afsluiten? Alle documenten komen automatisch bij je terecht
  • De eerste 3 maanden gratis
Gratis account
3 maanden gratis
   

Tijdwinst door automatisering

Door gebruik te maken van onze bankkoppelingen win je veel tijd. e‑Boekhouden.be koppelt met alle Belgische banken. Hierdoor houd je meer tijd over voor advies aan je klanten.

Iedereen kan boekhouden
Samenwerking met boekhouder of accountant

Samen succesvol

We zijn er voor ieder kantoor, denken met je mee en helpen jou op weg naar succes. Daarom zijn wij de ideale partner voor de lange termijn. Bovendien bieden wij interessante staffelprijzen. Hoe meer klanten jij koppelt, hoe voordeliger werken met e‑Boekhouden.be is.

In de gratis accountantsomgeving profiteer je van onze voordelen, zonder hiervoor te betalen. Zo heb je geen opstartkosten en maak je gratis gebruik van ons dashboard. Heb je nog geen klanten of wil je overstappen? Ook dan is e‑Boekhouden.be er voor jou. Ga vandaag nog aan de slag en ervaar het zelf.

De voordelen van e‑Boekhouden.be

Wanneer je werkt met onze software heb je niet alleen een programma voor nu, maar ook voor de toekomst. De accountantsomgeving is ontwikkeld om efficiënt samen te werken met je klant. Het biedt veel opties zoals de berichtentool en mail & herken functie. Hierdoor verloopt samenwerken nog eenvoudiger en wordt de productiviteit verhoogd, zowel bij jouw kantoor als bij de klant.

Accountants

Tijdwinst door automatisering

Door gebruik te maken van onze gratis koppelingen bespaar je tijd. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze handige koppelingen met banken. Hierdoor houd je meer tijd over voor advies aan je klanten.

Accountants

De boekhouding van jezelf en je klanten altijd up-to-date en compleet

Met real-time inzicht in alle financiële gegevens, analyseer je cijfers en trends in een handomdraai. Dit helpt bij het juist adviseren, maken van beslissingen en proactief reageren op veranderingen.

Accountants

Scan & Herken

Bespaar tijd door onze geïntegreerde Scan & Herken oplossing. Verwerk financiële gegevens snel, eenvoudig en nauwkeurig. Oude documenten worden binnen no-time gedigitaliseerd én verwerkt in de administratie. Ideaal!

Accountants

Snel en foutloos btw-aangiftes indienen

Btw-aangiftes indienen binnen een handomdraai met onze boekhoudsoftware. Wij zetten de aangifte automatisch voor je klaar, je hoeft deze alleen nog maar te controleren en in te dienen bij Intervat.

Accountants

Veilig boekhouden in de cloud

Wij begrijpen dat veiligheid en privacy van financiële- en persoonsgegevens erg belangrijk is. Alle gegevens van jou en je klant worden veilig opgeslagen in de cloud. Hier hoeven jij en je klant zelf niet meer aan te denken.

Ervaar zelf onze voordelen

Zet vandaag de volgende stap naar succes en ontdek alle mogelijkheden van e‑Boekhouden.be.
Meld je nú aan en voer de eerste drie maanden alle administraties gratis.

Gratis account
3 maanden gratis

Meer dan 7000 accountants en boekhouders gingen je voor. Werk optimaal samen met jouw klanten in e‑Boekhouden.be. Ga vandaag nog aan de slag.

   

Een succesvolle basis

         

Online boekhouden vormt de basis voor succesvol ondernemen, dat is althans onze filosofie. Daarom hebben wij gekozen voor e‑boekhouden.be. Wij stellen ons namelijk ten doel om onze klanten real time inzicht te geven in hun administratie. Hierdoor kunnen ze sturing geven aan hun onderneming met een minimale inspanning: vooruit blikken in plaats van achteruit kijken dus.

Lees meer
Christan Rijsdijk en Sandra Ponte

CS Accountancy

Actueel en prijsvriendelijk

         

Sinds 2011 werken wij tot volle tevredenheid met e‑Boekhouden.be. Het is een betaalbaar boekhoudpakket wat eenvoudig te gebruiken is voor iedereen. Klanten kunnen zelf eenvoudig alles inboeken. Wij zijn blij dat e‑Boekhouden.be druk bezig blijft om het pakket nog verder te optimaliseren, zodat wij als klanten nog beter in onze wensen voorzien worden.

Lees meer
Stanley Pesic

Sands Administraties

Veelgestelde vragen

Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Welke koppelingen biedt e‑Boekhouden.be aan mij als accountant?

     
e‑Boekhouden.be kun je koppelen met vele banken, waardoor je de boekhouding eenvoudig kunt automatiseren. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

Beschikt de accountantsomgeving over een standaard rekeningschema?

     
In e‑Boekhouden.be is een standaardreeks van de meest gebruikelijke rekeningnummers conform het wettelijke rekeningstelsel (Minimumindeling van het algemeen rekeningenstelsel - MAR) beschikbaar. Deze lijst kan gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid naar eigen voorkeur.

Kan ik mijn medewerkers toevoegen als gebruikers in de accountants omgeving?

     
Je kunt een onbeperkt aantal medewerkers als gebruikers toevoegen in jouw accountantsomgeving. Dat is sowieso inbegrepen. Vervolgens kun je per gebruiker aangeven welke administraties deze mag openen.

Hoe kan ik met mijn klant communiceren via de accountantsomgeving?

     
e‑Boekhouden.be biedt een eenvoudige Berichten-functie. Deze functie is vergelijkbaar met e-mail, maar dan geïntegreerd in e‑Boekhouden.be. Zo heb je alle correspondentie met jouw klant direct bij de hand.

Heeft elke administratie in de accountantsomgeving een eigen digitaal archief?

     
In e‑Boekhouden.be heeft elke administratie zijn eigen digitale archief. Hier bewaar je alle digitale documenten zoals facturen, bonnetjes, overeenkomsten, enzovoort. Je kunt deze bestanden direct gebruiken voor boekingen of koppelen aan bestaande boekingen. Dit betekent dat je altijd en overal ter wereld toegang hebt tot een volledige administratie!

Gratis account

Minimaliseer de uitgaven voor je eigen administratie. Speciaal voor jou hebben we een eerste administratie kosteloos klaar staan. Je kunt direct aan de slag.

Gratis account
3 maanden gratis