Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Sluiten

Dit is e‑Boekhouden.be

"e‑Boekhouden.be is een intuïtief programma waarmee echt iedereen eenvoudig zelf kan boekhouden en factureren. Of je nu pas bent gestart, jarenlang ervaring hebt of je boekhouding uitbesteedt. e‑Boekhouden.be doet de job voor jou. Reeds meer dan 500.000 ondernemers in België en Nederland maken gebruik van e‑Boekhouden.be, wat het tot het meest gekozen boekhoudpakket van de Lage Landen maakt"

Schuine lijn

Met wie ga je samenwerken?

e‑Boekhouden.be bestaat uit een team van enthousiaste professionals die elke dag vol passie en met kennis werken, zodat jij zonder problemen je boekhouding kunt doen.

Onze organisatie telt ruim 80 medewerkers in België en Nederland en spannen zich elke dag in voor ondernemers uit België en Nederland.

Schuine lijnen

Wij maken boekhouden makkelijk voor startende en ervaren ondernemers

We steunen de ondernemers in België. Daarom proberen we het opstarten, bijhouden en eventueel overschakelen van jouw administratie zo gemakkelijk mogelijk te maken. We blijven voortdurend werken aan het verbeteren van onze software. Daarbij blijven service, toegankelijkheid en gebruiksgemak de rode draad in ons programma. We begrijpen de gedachtegang van een ondernemer. Daarom is e‑Boekhouden.be eenvoudig, betaalbaar en plezierig voor iedereen.

Schuine lijn

Ontwikkeld voor en door ondernemers

In 2002 startte onze oprichter een van de eerste online boekhoudplatforms. In eerste instantie ontwikkelde hij een marktplaats voor freelancers. Hiermee haalde hij dure tussenpersonen uit het proces van opdrachtgever en opdrachtnemer. Vanuit dit platform is de vraag gekomen voor een online boekhoudprogramma. Zo is e‑Boekhouden.be ontstaan. Voor en door ondernemers!

Waar het ooit begon
 
Schuine lijnen

Onze klanten

Benieuwd hoe verschillende bedrijven en ondernemers ons boekhoudpakket ervaren? Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum zijn wij bij diverse trouwe klanten op bezoek geweest. Ontdek hoe zij door de jaren heen zijn meegegroeid met e‑Boekhouden.be

Probeer nú gratis uit!

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om zelf je boekhouding en facturatie te beheren. En heb je toch een vraag? Dan staan onze medewerkers voor je klaar.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Willem Wennekes - Algemeen Directeur

Met vriendelijke groet,

Algemeen Directeur