Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Eenvoudig online boekhouden & factureren

Neem zelf controle over je boekhouding en administratie met onze eenvoudige tool. Heb jij nog een boekhouder? Dat is nu niet meer nodig want met e‑Boekhouden.be heb jij zelf altijd en overal de juiste financiële inzichten en bespaar je ook nog eens budget.

Wat is online boekhouden?

Er zijn verschillende manieren om je boekhouding bij te houden. Dit kan met pen en papier, via Excel of een programma wat je installeert op je computer. Nog gemakkelijker is het om online je boekhouding te doen zoals met een online boekhoudprogramma zoals e‑Boekhouden.be.

Op deze manier heb je al je financiële gegevens in een overzicht bij elkaar en houd je zelf de controle. Met een geautomatiseerde boekhouding heb jij ook geen risico om gegevens of facturen te verliezen.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij gemakkelijk zelf je boekhouding kunt doen. Je hebt hier geen boekhouder voor nodig.

Gratis uitproberen
Zonder verplichtingen
Boekhoudmethoden

Behoud zelf de controle en groei als onderneming

Boekhouden en factureren kan heel simpel zijn. Ook zonder boekhoudkennis houd jij zelf de controle en is jouw boekhouding helemaal op orde.

Ervaar het gemak van online boekhouden met e‑Boekhouden.be en ontdek de voordelen:

 

Boekhouden eenvoudig gemaakt

Kun je geen geschikte boekhouder vinden? Of wil je enkele honderden euro’s per maand besparen? Met e‑Boekhouden.be ga je zo aan de slag. Start altijd met een gratis proefperiode (daarna vanaf 9,95 per maand). Heb je op dit moment elders een account? Maak een export van je huidige boekhouding en importeer deze in e‑Boekhouden.be.

 

Altijd de touwtjes stevig in handen

Weet waar je financieel aan toe bent, stuur tijdig bij op veranderingen of maak betere keuzes voor de groei van je onderneming. Door het real-time verwerken van je boekhouding sta je voor geen enkele verrassing.

 

Wij zijn de boekhoudpartner voor jou

Ontvang tips en tricks om jouw administratie eenvoudiger te maken en je winst te maximaliseren. Heb je een vraag over het programma zelf? Dan staat de helpdesk tijdens kantooruren voor je klaar.

 

Zekerheid voor een goed geregelde boekhouding

Ons boekhoudpakket is goedgekeurd door de Federale Overheidsdienst en reeds gebruikt door meer dan 120.000 ondernemers. Je maakt gebruik van alle belangrijke functionaliteiten die een boekhouder ook gebruikt. Toch behoefte aan een extra controle? Laat je cijfers dan nog eens nakijken door een boekhouder.

Schuine lijn

15 maanden gratis: Hoe werkt het?

  1. Voor startende ondernemers is e‑Boekhouden.be de eerste 15 maanden volledig gratis. Dit is vanaf het moment van de inschrijving van je onderneming.
  2. Geen beperkingen, geen verplichtingen en geen automatische verlenging. Je kiest zelf of je door wil gaan met e‑Boekhouden.be.
  3. Je krijgt ook toegang tot snelle en deskundige support.

Eenvoudig en snel overstappen naar e‑Boekhouden.be:

  1. Zolang je oude contract met een ander boekhoudpakket nog loopt, betaal je niets bij e‑Boekhouden.be. Zo bespaar je geld.
  2. Eenvoudig je boekhouding overzetten met een uitgebreid aanbod aan importmogelijkheden.
  3. Hulp nodig? Er zit een deskundige helpdesk klaar om je meteen te helpen!
Eva
Schuine lijnen

Ontdek onze vele functies die boekhouden praktisch en eenvoudig maken

Dit zeggen anderen over e‑Boekhouden.be

   

Zeer gebruiksvriendelijk!

         
Ik werk 4 jaar naar alle tevredenheid met e-boekhouden! Het pakket is heel eenvoudig in gebruik, blijft zicht ontwikkelen en mocht je een vraag hebben dan reageert de support zeer snel. Achter alle eenvoud zitten allerlei complexe zaken waar je je als ZZP'er of MKB'er niet druk over wil maken en dus ook niet hoeft.
Lees meer op Trustpilot
Ferry Falkenburg

Top programma )...

         
Het is echt een geweldig (simpel) programma waar iedereen mee uit de voeten kan. Zeker voor kleine bedrijven met 0-1000 facturen per jaar is dit de slimste/beste en goedkoopste oplossing. Echt top programma.
Lees meer op Trustpilot
Zeilmakerij Double Q

Pakket werkt heel makkelijk

         
Pakket werkt heel makkelijk. Toch recent even de helpdesk nodig gehad en gebeld. Snel en deskundig geholpen!
Lees meer op Trustpilot
Dave Koppelaar

Probeer nu uit

Probeer e‑Boekhouden.be nu gratis zonder verplichtingen uit. Ontdek hoe makkelijk het is om zelf je online boekhouding te beheren.

  •   Geen boekhoudervaring nodig
  •   Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden
  •   Razendsnelle helpdesk

Veelgestelde vragen

Waarom online boekhouden?

     

Met online boekhouden heb je zelf de touwtjes in handen. Door verschillende automatiseringen en koppelingen bespaar je veel waardevolle tijd die je weer overhoudt voor de groei van je onderneming. Daarnaast wordt de kans op het maken van fouten kleiner.

Wat is de bewaarplicht van een online boekhouding?

     

Alle facturen en kopieën daarvan moet je gedurende tien jaar bewaren voor de FOD Financiën. Dit loopt vanaf 1 januari van het jaar volgend op de uitreikdatum.

Wat kost een online administratie?

     

In veel gevallen start je gratis met een online administratie. Bij e‑Boekhouden.be begrijpen we dat je eerst kennis wil maken met ons programma. Vandaar dat je dit altijd gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Voor startende ondernemers zijn de eerste 15 maanden van de onderneming zelfs geheel gratis en vrijblijvend.

Hoe veilig zijn mijn financiële gegevens in het online boekhoudprogramma?

     

Je financiële gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud. Om de 10 minuten wordt er automatisch een back-up gemaakt. Hier hoef je dus zelf niet meer aan te denken.

Is online boekhouden geschikt voor kleine ondernemingen en zelfstandigen?

     

Ja, online boekhouden is zeker geschikt voor kleine ondernemingen en zelfstandigen. Je houdt immers zelf de controle. Je hebt geen boekhouder nodig. Het programma biedt alle functies en mogelijkheden aan die een boekhouder ook gebruikt.

Heb je nog meer vragen?

Stel je vraag aan Thom en zijn collega's. Ze staan je graag te woord.

Contact